Érints meg!

Érints meg! 3. Ajándék regény

angyal érints megNem tehetett mást, mint belement a játékba és az álomvilágot módosította. Úgy döntött, belép a képzeletbeli kapszula programjába. Első lépésben Lina legfontosabb vágyát teljesítette, elhitette vele, hogy végre találtak a tudósok gyógymódot a betegségére. Bonyolult, épp ezért hihető eljárás alá vetették testét a kapszulában, melynek eredményeképp teste meggyógyult és egészségesen szállt ki belőle. Kint családtagja és barátai várták, kiket Tis személyesített meg, majd teremtett neki egy egész életutat. Láthatta felnőni a gyermekeit, együtt örült férjével, amikor az szakmai sikereket ért el, szépen megöregedett, majd halálos ágyán körülvették gyermekei és unokái. Megélte a virtuális haldoklás élményét, így képessé vált elszakadni a fizikai világtól és a saját maga teremtette álomvilágtól is. Tudata megnyílt a magasabb dimenziók felé. Ekkor látta meg először a halál angyalát, aki most már a valódi asztrálvilág felé fordította Lina tudatát, és átadta azoknak a Segítőknek, akik tovább támogatják és segítenek előző életeiből származó tapasztalatai alapján megtervezni következő testetöltése legfontosabb felismeréseit.

–        Szép munka volt Tis! – hallotta, és érezte meg régi mestere, tanítója rezgéseit.
–        MAUTH! Mindig jó a közeledben lenni.
–        Látom, jól boldogulsz, pedig nincs könnyű dolgod.
–        Hát, igen, de igazából nekik a legnehezebb. És a helyzet egyre rosszabb lesz. Egyre többen használnak utazókapszulát, és a többiek is egyre nehezebben fogják fel a valóságot.
–        Tudom, ezért úgy döntöttünk, hogy beavatkozunk. Ezt akartam elmondani.
–        Örülök! Remélem sikerül. Ki lesz a Dalmond?
–        AN és KI.

Tis lényén újabb boldogsághullám rezgett át. Sok más tudatos lényhez hasonlóan ő is ismerte AN-t és KI-t, a különleges párt, MAUTH két régi tanítványát. AN, KI és MAUTH. Ég, Föld és Por. Talán e szavakkal lehet legjobban kifejezni lényük esszenciáját. Már sokszor testesültek meg emberi és más tudattal rendelkező lények alakjában, de voltak már agyalok, és játszották már el istenek és más szellemi lények szerepét is. Az egyik alkalommal, amikor fizikai testet öltött az anyagi világban, Tis is találkozott velük. Már akkor lenyűgözte az egymás iránti szeretetük és az őszinte szabadság, mellyel megélték szerelmetességüket.
–        Nagyon jó választás. És igen, azt hiszem, most itt a legnagyobb erőre van szükség, a valódi szerelemre. Arra, ahogyan azt ők tudják megélni és átadni. De ők már saját világot építenek.
–        Már? – kérdezett vissza MAUTH.
–        Igaz. Most éltem végig egy lineáris életet Linával, úgy látszik, még kötött időrendben gondolkodom. Mikor érkeznek?
–        Most értek le a fizikai síkra, de ehhez a pillanathoz képest, csak 10 év múlva érkezik meg AN és húsz év múlva KI. Figyelj rájuk, kérlek. Ez most nehéz eset lesz. Minden segítség elkél.
–        Mindent megteszek, de addig nekem is jól jönne egy kis segítség. Nemsokára nagyon megszaporodnak a megbetegedések és nincs rá orvosi gyógymód. Több Segítőre lesz szükség.
–        Jól látod. Ezért kell AN és KI. És neked is sokat fognak segíteni. Talán téged is megszabadítanak az „egyszerre csak egy helyen tudok lenni” korláttól. De azért megnézem, mit tehetek. Ha tudok, küldök hozzád néhány kezdő Segítőt, sokat tanulhatnak tőled.
–        Szeretlek MAUTH!
–        Szeretlek Tis! Tudom, hogy jól fogod ezt is csinálni.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!